Метрологічна атестація приладу для вимірювання твердості жирів
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
харчова промисловість, олійно-жирова промисловість, методи визначення твердості, фізико-механічні властивості, структурно-механічні властивості жирів, метрологічна атестація приладу
Бібліографічний опис
Кондрашов С. І. Метрологічна атестація приладу для вимірювання твердості жирів / С. І. Кондрашов, І. Ю. Завада // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2016) : наук. вид. : тези доп. 24-ї міжнар. наук.-практ. конф., [18-20 травня 2016 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 66.