Системные факторы в формировании качества отливок

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Белорусский национальный технический университет

Анотація

In the article there is presented the procedure of cast quality control on the basis of concept TQM and analysis of influence of technological, constructive and system factors, and also by examples shown the importance of accounting of system factors in conditions of castings production.

Опис

Ключові слова

концепция TQM, литейно-технологическая система, дефекты, стержни

Бібліографічний опис

Системные факторы в формировании качества отливок / С. Г. Пелых [и др.] // Литье и металлургия. – 2004. – № 4 (32). – С. 92-94.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced