Публікація: Генетично модифіковані продукти: аргументи за і проти
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
трансгенні організми, ГМО, гена інженерія, генетичні технології, біотехнології
Бібліографічний опис
Шапран Є. М. Генетично модифіковані продукти: аргументи за і проти / Є. М. Шапран, О. Б. Білоцерківський // Проблеми соціально-економічного розвитку підприємств : матеріали 12-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2019 р. / Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 84-85.
