Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з правових дисциплін

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

ФОП Панов А. М.

Анотація

Навчальний процес для студентів заочного форми навчання в НТУ "ХПІ" організується відповідно до діючого законодавства і здійснюється як під час сесій, так і в міжсесійний період. Сесії для студентів заочної форми навчання проходять двічі у навчальному році, протягом яких проводяться лекції, семінарські заняття консультації, іспити та заліки. Лекції, які проводяться викладачами університету, мають концептуальний, узагальнюючий та оглядовий характер. Семінарські заняття проводяться за основними темами курсу, які виносяться на самостійне вивчення студентами. Студенти, що несвоєчасно здали контрольні роботи, до сесії не допускають; незараховані роботи є підставою для недопущення до іспиту,заліку. Для студентів, що навчаються за заочною формою, в міжсесійний період викладачами кафедри проводяться консультації, графік проведення яких розміщується на сайті кафедри. Студенти заочної форми навчання допускаються до участі в сесії, якщо вони не мають заборгованості за попередній курс (семестр) і до початку сесії виконали всі контрольні роботи та індивідуальні завдання з дисциплін, що виносяться на сесію.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, навчальний процес, семінарські заняття, державне управління, органи місцевого самоврядування, управління економікою, інтелектуальна власність, трудове право

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з правових дисциплін : для студентів заоч. форми навчання усіх спец. / уклад.: О. В. Гаєвая [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Панов А. М., 2021. – 128 с.