Психологічні аспекти професійної підготовки конкурентоспроможніх фахівців

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

підготовка фахівців, хімічні технології, харчові продукти, косметичні засоби, професійна підготовка, психічне здоров'я, стрес

Бібліографічний опис

Косс А. М. Психологічні аспекти професійної підготовки конкурентоспроможніх фахівців / А. М. Косс, Т. О. Овсяннікова // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матеріалів IX Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2021 р. / ред. кол. Л. Л. Товажнянский [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – С. 291-293.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в