Rationing of sanitary and hygienic requirements in the context of a pandemic
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Abstract
The new ETS standard recommended by OSHA for implementation is presented, the measures implemented in Ukraine to prevent a pandemic are considered.
Наведено новий стандарт ETS якій рекомендує OSHA до впровадження, розглянуто заходи, які втілюються в Україні, щодо запобігання пандемії.
Наведено новий стандарт ETS якій рекомендує OSHA до впровадження, розглянуто заходи, які втілюються в Україні, щодо запобігання пандемії.
Description
Citation
Berezutskyi V. Rationing of sanitary and hygienic requirements in the context of a pandemic / V. Berezutskyi, L. Hofreiter // Безпека людини у сучасних умовах : зб. доп. 13-ї Міжнар. наук.-метод. конф. та 147-ї Міжнар. наук. конф. Європ. Асоц. наук з безпеки (EAS), 2-3 грудня 2021 р. = Human safety in modern conditions : coll. of 13th Intern. Sci. and Methodological Conf., 147 Intern. Sci. Conf. of the Europ. Assoc. for Security (EAS), December 2-3, 2021 / відп. за вип. В. В. Березуцький ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.].– Харків, 2021. – С. 16-18.