Методичні вказівки до виконання курсового проекту з навчальної дисципліни "Хімія, технологія та проектування екологічних плівкоутворювальних систем"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Курсовий проект з дисципліни "Хімія, технологія та проектування екологічних плівкоутворювальних систем" відповідно до навчального плану спеціальності 161 "Хімічні технології та інженерія", спеціалізації 161.08 "Технологія лакофарбових матеріалів та полімерних покрить" виконується студентами у 9-му семестрі. Основою для виконання даного проекту є навчальні дисципліни відповідно навчального плану підготовки першого (бакалаврського) рівня: "Теоретичні основи хімії високомолекулярних сполук", "Основи технології виробництва високомолекулярних сполук", "Хімія та технології плівкоутворювачів", "Обладнання виробництва плівкоутворювачів". Метою проекту є закріплення ознайомчо-орієнтованих знань, що були набуті під час вивчення означених вище навчальних дисциплінах, формування понятійно-аналітичного та продуктивно-аналітичного рівня знань для активного їх використання не тільки в типових ситуаціях, але й для здійснення їх синтезу, генерації нових уявлень при роботі з нестандартними, нетиповими ситуаціями.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, хімічні технології, синтез алкіду, приймання сировини, стадія поліестерифікації, розчинення основи лаку, фільтрація лаку

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з навчальної дисципліни "Хімія, технологія та проектування екологічних плівкоутворювальних систем" : для студентів спец. 161 "Хімічні технології та інженерія", спеціалізації 161.08 "Технологія лакофарбових матеріалів та полімерних покрить" / уклад.: Г. Д. Нескорожена, А. Г. Корягін ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – 38 с.