Розробка системи контролю параметрів технологічного процесу виготовлення йогурту
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ФОП Панов А. М.
Анотація
Опис
Ключові слова
нормативно-технічні документи, продукти харчування, автоматизованй контроль
Бібліографічний опис
Григоренко С. М. Розробка системи контролю параметрів технологічного процесу виготовлення йогурту / С. М. Григоренко, І. В. Григоренко, О. О. Андрусенко // Актуальні проблеми автоматики та приладобудування : матеріали 3-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 3-4 грудня 2020 р. / ред. кол.: П. О. Качанов [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : ФОП Панов А. М., 2020. – С. 90-91.