Розробка системи контролю параметрів технологічного процесу виготовлення йогурту

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ФОП Панов А. М.

Анотація

Опис

Ключові слова

нормативно-технічні документи, продукти харчування, автоматизованй контроль

Бібліографічний опис

Григоренко С. М. Розробка системи контролю параметрів технологічного процесу виготовлення йогурту / С. М. Григоренко, І. В. Григоренко, О. О. Андрусенко // Актуальні проблеми автоматики та приладобудування : матеріали 3-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 3-4 грудня 2020 р. / ред. кол.: П. О. Качанов [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : ФОП Панов А. М., 2020. – С. 90-91.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced