Розробка системи контролю параметрів технологічного процесу виготовлення йогурту
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ФОП Панов А. М.
Анотація
Опис
Ключові слова
нормативно-технічні документи, продукти харчування, автоматизованй контроль
Бібліографічний опис
Григоренко С. М. Розробка системи контролю параметрів технологічного процесу виготовлення йогурту / С. М. Григоренко, І. В. Григоренко, О. О. Андрусенко // Актуальні проблеми автоматики та приладобудування : матеріали 3-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 3-4 грудня 2020 р. / ред. кол.: П. О. Качанов [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : ФОП Панов А. М., 2020. – С. 90-91.