Біотехнологія виробництва етилового спирту з використанням термотолерантних штамів дріжджів Saccharomyces cerevisiae
Дата
2022
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
паливо з вмістом етилового спирту, модифікований штам дріжджів, самофлокуляція, стійка ферментація, термотолерантний штам дріжджів
Бібліографічний опис
Шкііль О. О. Біотехнологія виробництва етилового спирту з використанням термотолерантних штамів дріжджів Saccharomyces cerevisiae / О. О. Шкіль, А. Р. Суполкіна, О. О. Варанкіна // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 10-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2022 р. / ред. кол.: T. Mdzinarashvili [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – С. 136-137. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60766.