Екологічні та економічні проблеми в галузі продуктів харчування

Ескіз

Дата

2022

Автори

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, ринкові форми господарювання, екологічна безпека, екологічні проблеми

Бібліографічний опис

Кіц В. С. Екологічні та економічні проблеми в галузі продуктів харчування / В. С. Кіц // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 10-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2022 р. / ред. кол.: T. Mdzinarashvili [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – С. 103-105. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60781.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в