Формування моральної складової професійної компетентності інженера-технолога харчової галузі
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
професійна компетентність, об'єкти харчової галузі, нераціональне харчування населення, інженер-технолог, моральна культура
Бібліографічний опис
Лазарєва Т. А. Формування моральної складової професійної компетентності інженера-технолога харчової галузі / Т. А. Лазарєва, М. І. Лазарєв // Наукова школа академіка Івана Зязюна у працях його соратників та учнів : матеріали 7-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 25-26 травня 2021 р. / заг. ред. О. Г. Романовський ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – С. 270-274.