Формування моральної складової професійної компетентності інженера-технолога харчової галузі

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

професійна компетентність, об'єкти харчової галузі, нераціональне харчування населення, інженер-технолог, моральна культура

Бібліографічний опис

Лазарєва Т. А. Формування моральної складової професійної компетентності інженера-технолога харчової галузі / Т. А. Лазарєва, М. І. Лазарєв // Наукова школа академіка Івана Зязюна у працях його соратників та учнів : матеріали 7-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 25-26 травня 2021 р. / заг. ред. О. Г. Романовський ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – С. 270-274.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в