Одержання бар із відходів фармацевтичної промисловості. Переробка шроту кореня солодки
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
солодка гола, Glycyrrhizae radices, корінь солодки, шрот кореня солодки, хімічний склад шроту кореня солодки, дослідження, гліциризинова кислота, флавоноїдні сполуки, екстрагент, екстракція етанолом, флавоноїди, екстракція подрібненого шроту
Бібліографічний опис
Одержання бар із відходів фармацевтичної промисловості. Переробка шроту кореня солодки / Г. Х. Мамедова, О. М. Близнюк, Н. Ю. Масалітіна, С. М. Чернявська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 451.