Одержання бар із відходів фармацевтичної промисловості. Переробка шроту кореня солодки

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

солодка гола, Glycyrrhizae radices, корінь солодки, шрот кореня солодки, хімічний склад шроту кореня солодки, дослідження, гліциризинова кислота, флавоноїдні сполуки, екстрагент, екстракція етанолом, флавоноїди, екстракція подрібненого шроту

Бібліографічний опис

Одержання бар із відходів фармацевтичної промисловості. Переробка шроту кореня солодки / Г. Х. Мамедова, О. М. Близнюк, Н. Ю. Масалітіна, С. М. Чернявська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 451.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced