Публікація:
Біотехнологічні основи вдосконалення одержання альфа-амілази з використанням штаму міцелліального гриба Geomyces pannorum VКМ F-4777D

Ескіз

Дата

2022

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Опис

Ключові слова

наукомісткі технології, біотехнологія харчових продуктів, ферменти мікробного походження, мембранний процес ультрафільтрації, активність ферментів, міцелліальні гриби, Geomyces pannorum VКМ F-4777D, електрокінетичний потенціал, освітлювальний ефект, катіонний флокулянт, метацид, супернатант, культуральна рідина, α-амілаза, альфа-амілаза, безвідходна біотехнологічна схема

Бібліографічний опис

Біотехнологічні основи вдосконалення одержання альфа-амілази з використанням штаму міцелліального гриба Geomyces pannorum VКМ F-4777D / Д. А. Тишаков, Н. Ю. Масалітіна, О. М. Близнюк, С. М. Чернявська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 479.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в