Quality assurance of ready dishes in the hotel
Дата
2022
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
quality system, functional monitoring, control strategy, ready meals, scheme of the control strategy, production of ready-made dishes, ready dishes in the hotel, effectiveness of the system, quality management system, система якості, функціональний моніторинг, стратегія контролю, готові страви, схема стратегії управління, виробництво готових страв, готові страви в готелі, ефективність системи, система управління якістю
Бібліографічний опис
Proskurnia O. M. Quality assurance of ready dishes in the hotel / О. M. Proskurnia, P. G. Pererva, Y. M. Proskurnia // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 499.