Вступ до фаху. Ознайомча практика

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Підручник НТУ "ХПІ"

Анотація

У тексті лекцій розглянуті основні базові питання щодо введення у спеціальність із дисципліни «Вступ до фаху. Ознайомча практика», для студентів першого (бакалаврського) рівня навчання спеціальності 263 «Цивільна безпека», освітня програма 263-01 «Охорона праці» денної і заочної форми навчання, а саме: вступ; основні етапи розвитку науки про захист людини від шкідливого та небезпечного впливу техногенного виробничого середовища; сучасний стан охорони праці; концепція сталого розвитку суспільства та охорона праці; теоретичні основи єдиної системи із безпеки у державі. Наведені питання для самоперевірки та основні джерела з літератури. Текст лекцій буде корисним студентам та викладачам, що навчають студентів за фаховим напрямом цивільна безпека, освітня програма - охорона праці.

Опис

Ключові слова

текст лекцій, охорона праці, виробниче середовище, виробничий травматизм, безпека життя, соціальний захист, пільги, умови праці, трудова діяльність

Бібліографічний опис

Березуцький В. В. Вступ до фаху. Ознайомча практика : текст лекцій / В. В. Березуцький ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Підручник НТУ "ХПІ", 2023. – 223 с.