Оцінка гнучкості виробничого профілю машинно-будівного підприємства при впровадженні продуктових інновацій

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті розглянуто основні етапи оцінки гнучкості виробничого профілю, проаналізовані її показники при впровадженні продуктових інновацій.
The article reviews the main stages of assessment flexibility of the production profile, analyze its performance introduction of product innovation.

Опис

Ключові слова

інновації, гнучкість, виробничий профіль, машинобудівне підприємство

Бібліографічний опис

Камчатна-Степанова К. В. Оцінка гнучкості виробничого профілю машинно-будівного підприємства при впровадженні продуктових інновацій / К. В. Камчатна-Степанова, С. П. Сударкіна // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Технічний прогрес і ефективність виробництва. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 14. – С. 77-83.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в