Якість продукції, що отримується куванням
Дата
2023
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
якість кованої продукції, кування, параметри формозміни, температурний режим деформації, деформаційний режим, вільне кування, гаряча деформація, міждеформаційні паузи, термічна обробка, ковальське виробництво, вимоги до готової продукції, група відповідальності поковки, механічні випробування, технологічний процес кування, напружено-деформований стан
Бібліографічний опис
Колісник К. Д. Якість продукції, що отримується куванням / К. Д. Колісник, В. Л. Чухліб // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 177.