Технологічні можливості виробництва глутамінової кислоти, їх переваги та недоліки
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ТОВ "Планета-Прінт"
Анотація
Опис
Ключові слова
амінокислоти, гідроліз протеїнів, тваринні білки, рослинні білки, акрилонітрил, мікробіологічний синтез
Бібліографічний опис
Тімофеєв С. В. Технологічні можливості виробництва глутамінової кислоти, їх переваги та недоліки / С. В. Тімофеєв, Р. В. Дзьох, Л. Г. Савченко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 251 с.