Правові основи управління соціальною сферою в Україні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

ФОП Панов А. М.

Анотація

Навчально-методичний посібник підготовлений відповідно до навчального курсу "Правові основи управління соціальною сферою в Україні". В ньому розглядаються основні законодавчі акти, міжнародні правові документи, які регулюють діяльність сучасних фахівців у соціальній сфері. Особлива увага приділяється проблемам правового регулювання діяльності майбутніх фахівців в системі освіти, охорони здоров’я, у соціальній сфері, у галузі праці та зайнятості, у галузі соціального захисту населення. Навчально-методичний посібник містить програму навчального курсу, теоретичний матеріал, контрольні запитання, список рекомендованої літератури та джерела законодавства для більш ретельного вивчення даної дисципліни. Посібник буде корисним як для студентів, які навчаються за спеціальністю 232 "Соціальне забезпечення", так і для викладачів.

Опис

Ключові слова

навчально-методичний посібник, правознавство, соціальна сфера, соціальне забезпечення, законодавчі акти, правове регулювання

Бібліографічний опис

Правові основи управління соціальною сферою в Україні [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник / Л. В. Перевалова, І. В. Лисенко, А. М. Лисенко, Г. М. Гаряєва ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – 100 с.