Біотехнологія кефіру підвищеної харчової цінності

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

кефір, кефірні грибки, молочнокислі бактерії, сироп з топінамбуру

Бібліографічний опис

Надточій Д. К. Біотехнологія кефіру підвищеної харчової цінності / Д. К. Надточій, О. О. Варанкіна // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2020. – С. 242.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в