Методичні квазівки до виконання дипломного проєкту першого рівня вищої освіти "бакалавр"

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

У методичних вказівках наведені основні вимоги до дипломного проєкту першого рівня вищої освіти “Бакалавр” зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», рекомендації щодо його оформлення та проєктування, а також стислий довідковий матеріал для вибору приладів та засобів автоматизації та розробки схем автоматизації типових технологічних процесів. Призначено для студентів зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» кафедри Автоматизації технологічних систем та екологічного моніторингу».

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, оформлення пояснювальної записки, зміст графічної частини, перевірка на плагіат, рекомендації щодо вибору виконавчих механізмів, монтажне креслення датчиків, технологічні процеси

Бібліографічний опис

Методичні квазівки до виконання дипломного проєкту першого рівня вищої освіти "бакалавр" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 151 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології" / уклад.: О. М. Дзевочко [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 60 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/81017.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced