Публікація: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Устаткування закладів готельно -ресторанного господарства"
Дата
2024
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Вивчення дисципліни «Устаткування закладів готельно - ресторанного господарства» відбувається шляхом розкриття тем на лекціях, закріплення теоретичного матеріалу на практичних заняттях та під час самостійної роботи. На лекційних, практичних заняттях розглядаються найважливіші та найскладніші питання. Решту питань студенти повинні опрацювати самостійно. Отже, вивчення навчальної дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» потребує певної самостійної роботи студентів, що передбачає опрацювання джерел інформації щодо окремих питань, винесених на самостійне опрацювання. Вивчення теоретичних положень навчальної дисципліни потребує закріплення на практиці. Теоретична частина дисципліни визначається змістом силабусу. На практичних заняттях теоретичні знання закріплюються під час розв’язання завдань. Більш повному засвоєнню матеріалу сприяє самостійна робота студентів із вивчення окремих розділів дисципліни та підготовка до практичних занять. Система контролю якості навчання студентів включає поточний та підсумковий контроль. Поточний контроль проводиться на практичних заняттях для виявлення рівня знань студентів за окремо взятий період часу. Підсумковий контроль здійснюється наприкінці семестру для остаточного визначення рівня знань студентів із викладеної дисципліни.
Опис
Ключові слова
методичні вказівки, готельно-ресторанне господарство, універсальні кухонні машини, холодильне устаткування, торговельне устаткування, устаткування для клінінгу, системи автоматизації закладів ресторанного господарства, водогрійне устаткування, жарильно-пекарське устаткування
Бібліографічний опис
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Устаткування закладів готельно -ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти спец. "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: Н. В. Якименко -Терещенко, В. В. Мартинова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 30 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82852.