Інкапсуляція ̶ як спосіб стабілізації нестабільних компонентів у косметичних продуктах
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
інкапсуляція, косметичні продукти, чутливі компоненти, активні речовини, мікрокапсули, інноваційні технології
Бібліографічний опис
Пан К. В. Інкапсуляція - як спосіб стабілізації нестабільних компонентів у косметичних продуктах [Електронний ресурс] / К. В. Пан // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 12-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2024 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – С. 86 – 89.