Розвиток гастрономічного туризму в Карпатському регіоні України
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
туризм, Карпатський регіон, гастрономічний туризм, конкурентоспроможність, туристичні дестинації, національний бренд, спеціалізовані туроператори, іноземні туристи, формати подачі страв
Бібліографічний опис
Горішевський П. А. Розвиток гастрономічного туризму в Карпатському регіоні України [Електронний ресурс] / П. А. Горішевський, І. М. Луцик // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : матеріали 2-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р. : у 2 ч. Ч. 1 / прогр. ком.: Марченко А. П. [та ін.] ; орг. ком.: Н. В. Якименко-Терещенко [та ін.] ; ред. О. О. Носирєв ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 436-439.
