Кулінарні інновації: сучасні підходи до формування ресторанного меню

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

заклади ресторанного господарства, штучний інтелект, інноваційні рішення, цифрове меню, кулінарні інновації

Бібліографічний опис

Якименко-Терещенко Н. В. Кулінарні інновації: сучасні підходи до формування ресторанного меню [Електронний ресурс] / Н. В. Якименко-Терещенко, А. Арнаутова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 33-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2025, 14-17 травня 2025 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2025. – С. 1128.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в