Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості. 2023
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71124
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології виготовлення хліба з додаванням гарбузового пюре(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Завгородня, О. А.; Пилипенко, Дар'я МихайлівнаДокумент Технологія виробництва закваски з біфідобактеріями(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Михайлюк, О. В.Документ Застосування антиоксидантів для захисту мікробіологічного каротину в харчових жирах та виробах(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Кричковська, Лідія Василівна; Близнюк, Ольга Миколаївна; Масалітіна, Наталія Юріївна; Дубоносов, Володимир ЛеонідовичДокумент Удосконалення виробництва кефіру з додаванням ехінацеї(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Савченко, Т. С.; Бусигіна, І. Е.Документ Обґрунтування доцільності удосконалення біотехнології кисломолочної продукції з використанням нетрадиційної сировини(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Варанкін, В. І.; Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна