Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я. 2021
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/52700
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Маркетингові перспективи виведення на ринок напівфабрикату антианемічного спрямування(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Прядко, О. М.; Тарасов, І. Ю.Документ Обґрунтування складу сиркового десерту з використанням тикви, кунжуту та соєвого білку(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Шумєєва, М. О.; Бєлінська, Анна ПавлівнаДокумент Розробка рецептури фруктового квасу з прянощами(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Шпакова, Є. Е.; Півень, Олена Миколаївна; Демидова, Анастасія ОлександрівнаДокумент Аналіз харчових добавок у виробництві йогуртів з фруктовими наповнювачами(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Хариз, Д. О.Документ Обгрунтування інгредиєнтного складу солодкого десерту для харчування веганів(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Рибалкіна, Є. О.; Бєлінська, Анна Павлівна; Подколзіна, Є. В.Документ Аналіз використання харчових добавок у виробництві зефіру(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Лукаш, М. Р.; Срібна, Н. М.Документ Промислова біотехнологія йогурта з використанням пребіотичного комплексу та рослинних компонентів(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Гречихін, Є. С.; Варанкіна, Олександра ОлександрівнаДокумент Аналіз якісного складу йогуртів(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Верещак, Віта Олександрівна; Черевична, Наталія ІванівнаДокумент Вибір рослинної складової для молоковмісного десерту(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Безсонова, К. С.; Пан, К. В.; Федорова, А. Д.Документ Одержання сичужних сирів з пробіотичними властивостями(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Аліфіренко, А. А.; Звягінцева, Оксана Вікторівна; Рогозянська, А. Ю.