Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я. 2021
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/52700
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Інформаційне забезпечення контролінгового управління на підприємствах харчової промисловості(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Другова, Олена СергіївнаДокумент Споживчий попит олієжирової продукції(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Ситнік, Наталія Сергіївна; Федякіна, Зоя Павлівна; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Тимченко, О. А.Документ Актуальність використання харчових добавок, нітритів у м’ясопереробній промисловості(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Рум'янцев, О. О.Документ The relevance of the use of food additives, nitrites inthe food processing industry(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Rumyantsev, O. O.Документ Вдосконалення бази даних харчових добавок в технологіях виробництва сирів(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Панченко, У. В.Документ Результати оптимізації четвертого ступеню системи випарки(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Нікульшин, Володимир Русланович; Мельнік, Сергій Ігоревич; Ель Мрабет, I.; Ріаді, ХамзаДокумент Дослідження фізико-хімічних властивостей колоїдних жирових систем(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Некрасов, Олександр Павлович; Некрасов, Павло Олександрович; Гудзь, Ольга МиколаївнаПублікація Фізико-хімічні основи керування процесом формуванням наноструктури вершкового масла(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Науменко, Д. С.; Масалітіна, Наталія Юріївна; Близнюк, Ольга Миколаївна; Чернявська, Світлана МиколаївнаДокумент Промислова біотехнологія кефіру з рослинним наповнювачем(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Надточій, Д. К.; Варанкіна, Олександра ОлександрівнаДокумент Аналіз використання харчових добавок у виробництві зефіру(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Лукаш, М. Р.; Срібна, Н. М.