Вісник № 43

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/33254

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Получение пищевых белковых продуктов из семян и шротов подсолнечника и их использование
    (Национальный технический университет "Харьковский политехнический институт", 2008) Карабутов, В. В.; Горшкова, Л. М.; Лабейко, Марина Анатольевна; Федякина, Зоя Павловна
    В цій статті розглянуті технологічні питання виробництва харчових білків з насіння соняшника. Розглянуті аспекти різних способів отримання харчових білків з олійної сировини. Надані дані по амінокислотному складу та функціональним властивостям отриманих білків. Викладені дані щодо сфери застосування цих білків у харчовій промисловості.