Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Вісники НТУ "ХПІ"
2008
Вісник № 43
Вісник № 43
Постійне посилання колекції
https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/33254
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Чоні, І. В.
Ключові слова
search.filters.subject.рецептура
1
search.filters.subject.в’язкість
1
search.filters.subject.жирність
1
search.filters.subject.пшеничне борошно
Дата
Початок
Кінець
Шукати
2008
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Чоні, І. В.
×
Ключові слова: search.filters.subject.рецептура
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Отримання математичної моделі з використанням різноманітних гіпотез про характер залежності властивостей соусів на емульсійній основі від властивостей інгредієнтів
(
НТУ "ХПІ"
,
2008
)
Чоні, І. В.
Показати більше
В статті пропонується методика дослідження соусів емульсійного типу побудована на досить простих припущеннях про характер функціональної залежності між параметрами процесів, що досліджують.
Показати більше