Вісник № 43
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/33254
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Ферментна технологія синтезу харчових поверхнево-активних речовин(НТУ "ХПІ", 2008) Османова, Ольга Вікторівна; Виноградний, М. М.; Гладкий, Федір ФедоровичВ статті наведено результати досліджень щодо впливу основних технологічних факторів на ефективність процесу прямої етерифікації жирних кислот поліолами у присутності біокаталізаторів. Визначені умови отримання харчових поверхнево-активних речовин за простою і прийнятною для промислової реалізації технологією.Документ Бактерицидні властивості діацилгліцеринів ω-3 ненасичених жирних кислот(НТУ "ХПІ", 2008) Некрасов, Павло Олександрович; Решетняк, Н. В.В роботі отримано лляну олію, що збагачено діацилгліцеринами, шляхом ферментативної етерифікації та гліцеролізу відповідно за допомогою іммобілізованих препаратів ліпаз Ліпозим RM IM та Новозим 435 ("Novozymes", Данія). Досліджено бактерицидну дію одержаного продукту.