Вісник № 46
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/26816
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Метод ідентифікації харчових добавок (підсолоджувачів) з метою виявлення фальсифікації продукції(НТУ "ХПІ", 2010) Столярчук, П. Г.; Бубела, Т. З.; Гриневич, Б. Ю.; Микийчук, М. М.Показано, що найбільш ефективним для довкілля є технологічний процес перероблення та утилізації нафтопродуктів з використанням центрифуги, оброблення та утилізація донних осадів, нафтошламів.Документ Організація збереження, перероблення та утилізації нафтових шламів, нафтових емульсій та відпрацьованих олив(НТУ "ХПІ", 2010) Степник, В. І.; Байцар, Р. І.В статті запропоновано способи перероблення та утилізації нафтових шламів, нафтових емульсій та відпрацьованих олив у залежності від необхідного обладнання. Коротко проведений аналітичний контроль технологічного процесу перероблення та утилізації нафтових відходів та заходи щодо охорони навколишнього середовища.