Кафедра "Облік і фінанси"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1125

Офіційний сайт кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/acctfin/main

Кафедра "Облік і фінанси" створена в 2021 році на основі кафедр "Бізнес-аналітика, облік і готельно-ресторанна справа" та "Міжнародний бізнес і фінанси" (НАКАЗ 552 ОД від 26.11.2021 року).

Кафедра "Бізнес-аналітика, облік і готельно-ресторанна справа" носила цю назву від червня 2021 року, попередня назва – "Економічний аналіз та облік". Кафедра "Міжнародний бізнес та фінанси заснована в 1996 році.

Кафедра входить до складу Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут".

У складі науково-педагогічного колективу кафедри працюють: 5 докторів економічних наук, 17 кандидатів наук: 15 –економічних, 2 – технічних; 4 співробітника мають звання професора, 11 – доцента.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Формування культури якості при впровадженні систем управління якістю
    (Таврійський національний університет ім. В. І. Вернадського, 2006) Зубкова, Аліна Болеславівна
    В сучасних умовах розвитку світової економіки впровадження системи управління якістю (СУЯ) постає засобом забезпечення конкурентоспроможності продукції машинобудівних підприємств на зовнішньому та внутрішньому ринках. Проте формальний підхід до впровадження СУЯ для отримання сертифікату ISO 9001:2000 не призводить до очікуваної мети, зокрема зростання експорту машинобудівної продукції України. Сутністю ж впровадження СУЯ є зміни, спрямовані на формування культури якості на промисловому підприємстві, що саме і є запорукою забезпечення його конкурентоспроможності в довгостроковому періоді.
  • Ескіз
    Документ
    Конкурентоспроможність підприємства на зовнішньому ринку: залежність від культури якості
    (Національний університет "Львівська політехніка", 2011) Зубкова, Аліна Болеславівна; Данько, Тарас Володимирович
    Існуючі моделі конкурентоспроможності підприємства, що розглядають фактор якості продукції, є статичними та не враховують динамічний характер змін при управлінні якістю та формуванні культури якості на окремому підприємстві. Запропонована модель конкурентоспроможності підприємства з урахуванням динамічного впливу культури якості сприяє управлінню темпом росту експортної діяльності підприємства.