Кафедра "Облік і фінанси"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1125

Офіційний сайт кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/acctfin/main

Кафедра "Облік і фінанси" створена в 2021 році на основі кафедр "Бізнес-аналітика, облік і готельно-ресторанна справа" та "Міжнародний бізнес і фінанси" (НАКАЗ 552 ОД від 26.11.2021 року).

Кафедра "Бізнес-аналітика, облік і готельно-ресторанна справа" носила цю назву від червня 2021 року, попередня назва – "Економічний аналіз та облік". Кафедра "Міжнародний бізнес та фінанси заснована в 1996 році.

Кафедра входить до складу Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут".

У складі науково-педагогічного колективу кафедри працюють: 5 докторів економічних наук, 17 кандидатів наук: 15 –економічних, 2 – технічних; 4 співробітника мають звання професора, 11 – доцента.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Публікація
    Апробація методики визначення рівню специфічності промислової продукції виробничого підприємства
    (Миколаївський національний університет ім. В. О. Сухомлинського, 2016) Кочетова, Тетяна Іванівна; Яцина, Вікторія Валентинівна
    Обґрунтовано необхідність аналізу складу промислової продукції виробничих підприємств за рівнем специфічності. Здійснено апробацію методики визначення ступеню специфічності товарів, що дозволяє ранжувати їх за атрибутами специфічності. Зроблено висновки щодо отриманих результатів розподілу товарів промислового призначення за типами згідно атрибутів трансакції на виробничому підприємстві.
  • Ескіз
    Публікація
    Методика оцінки рівня трансакційних витрат при виготовленні товарів промислового призначення
    (НТУ "ХПІ", 2013) Яцина, Вікторія Валентинівна; Кочетова, Тетяна Іванівна
    У статті розглянуто необхідність дослідження трансакційних витрат на рівні підприємств. Запропонована власна методика оцінки їх рівня при виробництві товарів промислового призначення. На підставі даних, отриманих в результаті застосування авторської методики, визначено вплив кожної виробничої стадії на прибуток.