Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості. 2024
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/83675
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Біологічно активні речовини видів роду Carlina L.(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Сорока, О. В.; Прокоп’як, М. З.; Грицак, Л. Р.; Дробик, Н. М.Документ Переробка рослинної сировини з метою виділення біологічно активних речовин(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Боровкова, В. М.Документ Технологічні, біологічні аспекти розробки та стандартизації косметичних засобів з пробіотиками для покращення мікробіоту і стану шкіри(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Путятiн, Б. В.Документ Перспективи розробок лікарських засобів з природних та синтетичних джерел(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Міхірьова, Є. А.Документ Біологічні добавки у ветеринарії(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Журба, К. О.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.Документ Характеристика протизапальних властивостей препарату Корвітин(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Білоткач, І. О.; Суворова, З. С.; Бусигіна, І. Е.Документ Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)У збірнику наведено публікації та пропозиції щодо вирішення проблем та перспектив розвитку хімії, біо- та фармацевтичних технології, екології та економіки у харчовій, косметичній промисловості, сучасні методи підготовки фахівців відповідних галузей. Всі роботи мають наукову цінність і практичні рекомендації. Збірник рекомендований для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- та фармтехнології, екології та економіки у харчовій та косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.