Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Новий ефективний компонент косметичних продуктів(НТУ "ХПІ", 2018) Гаврюшенко, Катерина Олександрівна; Федоров, В. А.; Литвиненко, Олена Анатоліївна; Гладкий, Федір ФедоровичДокумент Дослідження впливу дії тепла на фракційний склад білків соняшникового шроту(НТУ "ХПІ", 2008) Котелевська, А. А.; Литвиненко, Олена Анатоліївна; Конєв, М. Д.У статті розглянуті недоліки традиційного способу переробки насіння соняшнику. Обгрунтовано доцільність нової технології виділення олії та харчових білків із безлушпинного ядра соняшнику методом плющення та прямої екстракції залишків олії у пелюстці органічним розчинником при температурі, яка не перевищує 70 ºС. Досліджено вплив дії тепла на фракційний склад білків соняшникового шроту. Проаналізовано результати досліджень.Документ Отримання білкового продукту з насіння соняшнику вітчизняної селекції(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2012) Лабейко, Марина Анатоліївна; Литвиненко, Олена Анатоліївна; Федякіна, Зоя Павлівна; Петік, Павло ФедоровичУ статті представлено дані щодо фізико-хімічних показників насіння та складу ядра соняшнику різних сортів та гібридів української селекції. Завдяки м’яким режимам олієвидобування із безлушпинного ядра насіння соняшнику отримано харчовий шрот та досліджено його фізико-хімічні і органолептичні показники, а також амінокислотний склад білків.