Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження фізико-хімічних властивостей колоїдних жирових систем(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Некрасов, Олександр Павлович; Некрасов, Павло Олександрович; Гудзь, Ольга МиколаївнаДокумент Дослідження біокаталітичного процесу синтезу жирів оздоровчого призначення(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2016) Некрасов, Павло Олександрович; Ткаченко, Наталія АндріївнаДокумент Реологічні характеристики жирових продуктів, збагачених діацилгліцеринами(НТУ "ХПІ", 2007) Некрасов, Павло Олександрович; Решетняк, Н. В.Підтверджено можливість одержання жирів, збагачених діацилгліцеринами, шляхом ферментативного гліцероліза. В якості біокаталізатора використовувався ферментний препарат Новозім 435 («Novozymes», Данія). Встановлені емульгуючі властивості продукту реакції, а також здійснено порівняльний аналіз реологічних характеристик емульсій на його основі.Документ Дослідження кінетики процесу отримання структурованих ліпідів методом ферментативної трансетерифікації жирів(НТУ "ХПІ", 2010) Некрасов, Павло ОлександровичMathematical modeling of enzymatic fats transesterification kinetic was fulfilled. Rate constants for direct and reverse reactions were estimated. Equilibrium constants of the reactions were determined. Computed thermodynamic characteristics gave an opportunity to establish the dominant reaction.Документ Оптимізація процесу молекулярної дистиляції при отриманні жирів, збагачених діацилгліцеринами(НТУ "ХПІ", 2009) Некрасов, Павло ОлександровичUsing response surface methodology the optimal parameters of molecular distillation process were identified with the aim of diacylglycerol content enhancement in medioprophylactic and functional fats. It was ascertained that the maximum diacylglycerol content (84% w/w) occurred when at residual pressure 0,01 Pa the distillation was carried out for 2,65 h at 145 ºC.