Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізація біотехнології виробництва масла кисло-вершкового(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Мала, В. В.; Бєлих, Ірина Анатоліївна; Огурцов, Олександр МиколайовичДокумент Удосконалення біотехнології виробництва варенцю(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Личана, О. В.; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Огурцов, Олександр МиколайовичДокумент Вдосконалення біотехнології виробництва йогуртів продуктами бджільництва(Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2019) Чудна, А. О.; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Огурцов, Олександр МиколайовичДокумент Дослідження біотехнології виробництва варенцю(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Личана, О. В.; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Огурцов, Олександр МиколайовичДокумент Біотехнологія виробництва йогуртів з продуктами бджільництва(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Чудна, А. О.; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Огурцов, Олександр МиколайовичДокумент Оптимізація біотехнології переробки молока в кисломолочні продукти на прикладі сметани(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018) Скорнякова, В. С.; Клещев, Микола Федосович; Огурцов, Олександр МиколайовичДокумент Оптимізація біотехнології виробництва м'яких сирів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2017) Полуян, Д. В.; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Огурцов, Олександр МиколайовичДокумент Удосконалення біотехнології переробки молока в кисломолочні продукти на прикладі сметани(НТУ "ХПІ", 2018) Скорнякова, В. С.; Клещев, Микола Федосович; Огурцов, Олександр Миколайович