Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
54 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування експертного та непараметричного оцінювання показників якості продукції(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018) Федорова, М. А.; Гапоненко, Ольга ЄвгенівнаПублікація Взаємозв'язок економічних, соціальних, психологічних складових в процесі прийняття споживачем рішення про купівлю(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018) Єгурнова, Д. С.; Райко, Діана ВалеріївнаПублікація Психологія кольору в маркетингу(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Косенко, Олександра Петрівна; Кавун, М. В.Документ Особливості життєвого циклу продуктової інновації(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Колотюк, Олена Іванівна; Колядюк, Анна Анатоліївна; Колотюк, Ю. С.Документ Методичні вказівки до виконання розрахункового завдання з дисципліни "Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами"(2023) Попов, Микола Олексійович; Верютіна, Вікторія Юріївна; Дьякова, Наталія МиколаївнаМетодичні рекомендації до виконання індивідуального завдання у формі розрахункової роботи. Оцінка ефективності проєктних рішень здійснюється з використанням елементів бізнес-плану, значення якого в реальному житті все більше набуває актуальності. За допомогою бізнес-плану визначаються ціль, поставлена в проєкті, необхідні засоби та кошти для її досягнення в певній часовій перспективі, проводиться оцінка конкурентоспроможності продукції та її ринкові можливості; обґрунтовуються необхідні інвестиційні витрати на реалізацію проєкту, їх джерела та ефективність використання. Навчально-методичний комплекс з дисципліни «Інноваційне підприємство та управління стартап проєктами» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальностей 162 «Біотехнологія та біоінженерія», 181 «Харчові технології» денної і заочної форм навчання сприятиме засвоєнню студентами знань та набуттю практичних навичок з управління стартап-проєктами, оволодіння методами і інструментарієм їх планування, організування, реалізації та розвитку.Документ Методичні вказівки до виконання розрахункового завдання дисциплін "Організація виробництва, менеджмент та управління стартап проєктами", "Організація, менеджмент виробництва та управління стартап проєктами"(2023) Попов, Микола Олексійович; Верютіна, Вікторія Юріївна; Дьякова, Наталія МиколаївнаМетодичні рекомендації до виконання індивідуального завдання у формі розрахункової роботи, представлено теоретико - методичні підходи і здатність знаходити можливості сприйняття бізнес-ідеї стартапу та мінімального життєздатного продукту (MVP) ринком, розробляти стартап - проєкт, реалізовувати його на основі бізнес-плану в реальних ринкових умовах, залучати ресурси, інвестиції, забезпечувати партнерську співпрацю у процесі реалізації стартап-проєкту. Навчально-методичний комплекс з дисциплін «Організація виробництва, менеджмент та управління стартап проєктами», «Організація, менеджмент виробництва та управління стартап проєктами» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» сприятиме засвоєнню студентами знань та набуттю практичних навичок з управління стартап-проєктами, оволодіння методами і інструментарієм їх планування, організування, реалізації та розвитку.Документ Методичні вказівки до практичної роботи "Соціальна відповідальність державного підприємства "Харківський машинобудівний завод "ФЕД" з дисципліни "Соціальна відповідальність"(2022) Букатенко, Наталія ОлексіївнаМета проведення практичної роботи з курсу "Соціальна відповідальність" – це закріплення та поглиблення теоретичних знань студентів, одержаних під час вивчення лекційного матеріалу та рекомендованої літератури, а також формування вмінь і навичок їх практичного застосування. В роботі буде розглянута соціальна відповідальність ДП "ХМ3 "ФЕД" по шести основним категоріям, які її характеризують.Публікація Маркетингова складова розвитку інноваційного підприємництва(ФОП Томенко Ю. І., 2020) Сергієнко, Олена Андріанівна; Подоляк, О. О.; Рибалка, В. В.Публікація Основи розробки стартапів в Україні(ФОП Томенко Ю. І., 2021) Лєснікова, В. С.; Скомкіна, Д. А.; Сергієнко, Олена АндріанівнаДокумент Взаємозв'язок "повільного" споживання і підтримки національного виробника як тенденція розвитку сучасної економіки(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Решетняк, Наталя Борисівна; Токар, А. В.