Хімія, біо- та нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : Міжнародна науково-практична конференція
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41062
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології виготовлення хліба з додаванням гарбузового пюре(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Завгородня, О. А.; Пилипенко, Дар'я МихайлівнаДокумент Технологія виробництва закваски з біфідобактеріями(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Михайлюк, О. В.Документ Застосування антиоксидантів для захисту мікробіологічного каротину в харчових жирах та виробах(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Кричковська, Лідія Василівна; Близнюк, Ольга Миколаївна; Масалітіна, Наталія Юріївна; Дубоносов, Володимир ЛеонідовичДокумент Удосконалення виробництва кефіру з додаванням ехінацеї(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Савченко, Т. С.; Бусигіна, І. Е.Документ Обґрунтування доцільності удосконалення біотехнології кисломолочної продукції з використанням нетрадиційної сировини(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Варанкін, В. І.; Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна ПавлівнаДокумент Аналіз використання біологічної добавки «Мобі-люкс» у виробницві хлібобулочних виробів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Іванова, А. В.; Бєлінська, Анна ПавлівнаДокумент Обгрунтування складу рослинної сировини для виробництва фруктово-желейного мармеладу оздоровчої дії(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Овсяннікова, Тетяна Олександрівна; Жирнова, Світлана Вікторівна; Чаплигіна, Олена Миколаївна