Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму : Всеукраїнська науково-практична конференція.

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71114

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Доповнена реальність і ресторанне меню
    (2023-11) Чайка, Тетяна Юріївна; Бондарук, Р. О.; Васильєв, Д. К.
    Використання технології доповненої реальності у дизайні ресторанного меню є інноваційною альтернативою традиційного меню паперового формату. AR-меню – це інтерактивне меню, що містить об'ємні 3D-зображення реальних страв. Технологія доповненої реальності надає рестораторам можливість втілення інноваційних креативних рішень, які приваблюють гостей, створюючи особливу атмосферу свята та нових вражень.
  • Ескіз
    Публікація
    Перспективи післявоєнного відновлення готельного бізнесу та туризму на території України
    (2023) Титаренко, Є. О.; Бондарук, Р. О.; Стригуль, Лариса Станіславівна