Конференції, семінари
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/360
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Increasing of protein-fat confectionery product biological value for special nutrition(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Petik, I. P.; Bochkarev, S. V.; Myronenko, L. S.Документ Modern aspects of bakery products technology improving via addition of spirulina(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Onoriode, Okulu; Myronenko, L. S.; Shkolnikova, T. V.Документ Biotechnological production of Iris spuria L. plant material(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Myasoyedov, R. S.; Myronenko, L. S.Документ Development of technological scheme 4-morpholinonaphthalimide production(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Kadochkina, V. V.; Distanov, V. B.; Myronenko, L. S.