Конференції, семінари
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/360
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Історичні відомості щодо зберігання їжі(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Грудина, М. Ю.; Олійник, А. В.Документ Удосконалення технології бродіння крафтових сортів нефільтрованого пива(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020) Стаднік, Д. М.; Ларінцева, Надія ВікторівнаДокумент Особливості використання штамів Saccharomyces cerevisiae в біотехнології виноробної продукції(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020) Кошиль, А. В.; Варанкіна, Олександра ОлександрівнаДокумент Промислова біотехнологія бренді з міксу ягід(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Корзунін, Г. О.; Варанкіна, Олександра ОлександрівнаДокумент Дослідження біотехнології життєдіяльності природного сімбіонту oryzamyces indici в різних середовищах культивування для його застосування як функціонального напою(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020) Андрощук, Д. Р.; Масалітіна, Наталія Юріївна; Близнюк, Ольга МиколаївнаДокумент Біотехнологічне виробництво β-каротину з використанням мукорового грибу Blakeslea trispora(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Кравчук, М. В.; Бєлих, Ірина АнатоліївнаДокумент Удосконалення технології підготовчих операцій під час переробки насіння сафлору вітчизняних сортів(ТОВ "Планета – Прінт", 2020) Мироненко, Лілія Сергіївна; Перевалов, Леонід Іванович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна