Конференції, семінари
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/360
Переглянути
22 результатів
Результати пошуку
Документ Роль сучасних пристроїв при веденні здорового способу життя(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Підситков, І. В.Досліджено як сучасні пристрої допомагають людям дотримуватися здорового способу життя, розглянуті їх різновиди та користь при використанні.Документ Маркетингові перспективи виведення на ринок напівфабрикату антианемічного спрямування(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Прядко, О. М.; Тарасов, І. Ю.Документ Обґрунтування складу сиркового десерту з використанням тикви, кунжуту та соєвого білку(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Шумєєва, М. О.; Бєлінська, Анна ПавлівнаДокумент Розробка рецептури фруктового квасу з прянощами(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Шпакова, Є. Е.; Півень, Олена Миколаївна; Демидова, Анастасія ОлександрівнаДокумент Аналіз харчових добавок у виробництві йогуртів з фруктовими наповнювачами(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Хариз, Д. О.Документ Обгрунтування інгредиєнтного складу солодкого десерту для харчування веганів(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Рибалкіна, Є. О.; Бєлінська, Анна Павлівна; Подколзіна, Є. В.Документ Аналіз використання харчових добавок у виробництві зефіру(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Лукаш, М. Р.; Срібна, Н. М.Документ Промислова біотехнологія йогурта з використанням пребіотичного комплексу та рослинних компонентів(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Гречихін, Є. С.; Варанкіна, Олександра ОлександрівнаДокумент Аналіз якісного складу йогуртів(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Верещак, Віта Олександрівна; Черевична, Наталія ІванівнаДокумент Вибір рослинної складової для молоковмісного десерту(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Безсонова, К. С.; Пан, К. В.; Федорова, А. Д.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »