Конференції, семінари
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/360
Переглянути
29 результатів
Результати пошуку
Публікація Інноваційні підходи удосконалення системи якості на підприємствах ресторанного господарства(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Стригуль, Лариса Станіславівна; Жадан, Тетяна Андріївна; Якименко-Терещенко, Наталія ВасилівнаУ тезах доповіді розглянуто проблеми впровадження інноваційних технологій на підприємствах ресторанного господарства, які мають реалізовуватись не лише в напрямку використання більш високо технологічного обладнання, підвищення якості сировини та процесів її обробки, але й удосконалення результативності менеджменту системи якості продукції та послуг, що дає додаткові переваги у продуктивності роботи персоналу, підвищенню якості ресторанного продукту та процесу реалізації послуг.Публікація Мультикультурний маркетинг у контексті крос-культури країни(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Мірошник, Марія Володимирівна; Наливка, Є. С.Документ Програма лояльності як засіб залучення та утримання клієнтів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2015) Лукієнко, М. О.Документ Особистість в умовах формування та розвитку інформаційного суспільства(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020) Дятлова, І. В.Документ Проблеми позиціонування товарів на ринку(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018) Потоцька, Т. С.; Усов, Максим АнатолійовичДокумент Товар як об'єкт маркетингових комунікацій(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018) Казак, К. І.; Краснокутська, Наталія СтаніславівнаДокумент Особливості бренд-менеджменту(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018) Іващенко, Є. А.; Івахненко, Андрій ВолодимировичПублікація Вплив реклами на формування відношення споживача до купівлі товарів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний університет", 2018) Атаманюкова, О. В.; Райко, Діана ВалеріївнаДокумент Врахування знання кольору упаковки продукції при формуванні попиту на неї(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Шевлюга, О. Г.Документ Маркетингова діяльність на підприємствах сфери послуг(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Прядко, О. М.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »