Публікація:
Сучасна організація контроллінгу на підприємствах харчової промисловості

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Відмічено сучасні постулати менеджменту й першочергові питання щодо можливого впровадження контроллінгу. Описано переваги й недоліки організації самостійної служби контроллінгу на підприємстві. Представлено можливі варіанти організаційного закріплення функцій контроллінгу й недоліки відмови від створення такої служби. Розглянуті можливі етапи впровадження системи контроллінгу. Описано особливості формування стандартних витрат і бюджетування в умовах кризовості й невизначеності підприємств.

Опис

Ключові слова

контроллінг, підприємство, інновація, бюджет, витрати метод, служба, середовище, контроллер, криза, невизначеність, управління

Бібліографічний опис

Міщенко В. А. Сучасна організація контроллінгу на підприємствах харчової промисловості [Електронний ресурс] / Міщенко Володимир Акимович, Шапран Євген Миколайович, Другова Олена Сергіївна // Modern directions of scientific research development : proc. of the 9th Intern. sci.c and practical conf., February 23-25, 2022. – Electronic text data. – Chicago, USA : BoScience Publisher, 2022. – P. 488-497. – URL: https://sci-conf.com.ua/ix-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya-modern-directions-of-scientific-research-development-23-25-fevralya-2022-goda-chikago-ssha-arhiv/, free (accessed 25.08.2023).

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в