Publication:
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства"

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.doi

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Research Projects

Organizational Units

Journal Issue

Abstract

Відповідно до навчального плану студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр» виконують курсовий проєкт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства». Метою написання курсової роботи з технології продукції ресторанного господарства є поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять з дисципліни; формування навичок творчого мислення, набуття навичок розробки технологічного процесу виробництва кулінарних і борошняних кондитерських виробів, підготовка нормативної бази для діяльності та оцінка ефективності прийнятих рішень.

Description

Citation

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" усіх форм навчання / уклад.: Куниця К. В., Якименко-Терещенко Н. В. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 25 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By