Publication:
Конспект лекцій з дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства"

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Research Projects

Organizational Units

Journal Issue

Abstract

Дисципліна спрямована на формування комплексу необхідних знань, які дозволять майбутнім фахівцям кваліфіковано вирішувати питання у сфері раціонального використання та експлуатації професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Мета та цілі дисципліни. - оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками щодо основних видів, принципів дії, правил експлуатації та техніки безпеки професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства задля підвищення ефективності їх діяльності та конкурентоспроможності.

Description

Citation

Конспект лекцій з дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів спец. "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня освіти всіх форм навчання / уклад. Н. В. Якименко-Терещенко, В. В. Мартинова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – 65 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82265

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By