Публікація: Конспект лекцій з дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства"
Дата
2024
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Дисципліна спрямована на формування комплексу необхідних знань, які дозволять майбутнім фахівцям кваліфіковано вирішувати питання у сфері раціонального використання та експлуатації професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Мета та цілі дисципліни. - оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками щодо основних видів, принципів дії, правил експлуатації та техніки безпеки професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства задля підвищення ефективності їх діяльності та конкурентоспроможності.
Опис
Ключові слова
конспект лекцій, готельно-ресторанна справа, готельно-ресторанний бізнес, устаткування закладів, різальне устаткування, подрібнювальне устаткування
Бібліографічний опис
Конспект лекцій з дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів спец. "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня освіти всіх форм навчання / уклад. Н. В. Якименко-Терещенко, В. В. Мартинова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – 65 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82265