Публікація:
Конспект лекцій з дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства"

Ескіз

Дата

2024

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Дисципліна спрямована на формування комплексу необхідних знань, які дозволять майбутнім фахівцям кваліфіковано вирішувати питання у сфері раціонального використання та експлуатації професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Мета та цілі дисципліни. - оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками щодо основних видів, принципів дії, правил експлуатації та техніки безпеки професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства задля підвищення ефективності їх діяльності та конкурентоспроможності.

Опис

Ключові слова

конспект лекцій, готельно-ресторанна справа, готельно-ресторанний бізнес, устаткування закладів, різальне устаткування, подрібнювальне устаткування

Бібліографічний опис

Конспект лекцій з дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів спец. "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня освіти всіх форм навчання / уклад. Н. В. Якименко-Терещенко, В. В. Мартинова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – 65 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82265

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в