Publication: Конспект лекцій з дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства"
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Abstract
Дисципліна спрямована на формування комплексу необхідних знань, які дозволять майбутнім фахівцям кваліфіковано вирішувати питання у сфері раціонального використання та експлуатації професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Мета та цілі дисципліни. - оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками щодо основних видів, принципів дії, правил експлуатації та техніки безпеки професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства задля підвищення ефективності їх діяльності та конкурентоспроможності.
Description
Citation
Конспект лекцій з дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів спец. "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня освіти всіх форм навчання / уклад. Н. В. Якименко-Терещенко, В. В. Мартинова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – 65 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82265