Публікація:
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Виконання практичних робіт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» є важливим етапом навчання, який дозволяє студентам застосувати теоретичні знання на практиці. Практичні заняття спрямовані на формування вмінь і навичок, необхідних для роботи в ресторанному бізнесі, а також на розвиток професійної компетентності у технологічній сфері. Основні етапи виконання практичних робіт: ознайомлення з технологічними процесами, розробка технологічних карт для різних страв, з урахуванням вимог до якості, порційності, калорійності та технологічних нормативів; планування меню; оцінка та контроль якості готової продукції, дотримання стандартів безпеки і санітарії. Практичні роботи дозволяють не тільки закріпити отримані знання, але й підготуватися до реальних умов роботи у сфері ресторанного господарства. Студенти навчаються приймати рішення, розвивають критичне мислення та творчий підхід. Метою виконання практичних робіт є: закріплення теоретичних знань матеріалу, отриманого на лекціях, та застосування його на практиці, що сприяє більш глибокому розумінню технологічних процесів у ресторанному господарстві; формування професійних навичок; розвиток технологічного мислення, контролю якості продукції, підвищення ефективності роботи; підготовка до професійної діяльності, розвиток творчих і організаційних здібностей, управляти ресурсами і персоналом.

Опис

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, ден. та заочн. форм навчання, освітня програма "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: К. В. Куниця, Н. В. Якименко-Терещенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 50 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82393.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в