Публікація: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства"
dc.contributor.author | Куниця, Катерина Вікторівна | |
dc.contributor.author | Якименко-Терещенко, Наталія Василівна | |
dc.date.accessioned | 2024-10-15T10:16:15Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.abstract | Виконання практичних робіт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» є важливим етапом навчання, який дозволяє студентам застосувати теоретичні знання на практиці. Практичні заняття спрямовані на формування вмінь і навичок, необхідних для роботи в ресторанному бізнесі, а також на розвиток професійної компетентності у технологічній сфері. Основні етапи виконання практичних робіт: ознайомлення з технологічними процесами, розробка технологічних карт для різних страв, з урахуванням вимог до якості, порційності, калорійності та технологічних нормативів; планування меню; оцінка та контроль якості готової продукції, дотримання стандартів безпеки і санітарії. Практичні роботи дозволяють не тільки закріпити отримані знання, але й підготуватися до реальних умов роботи у сфері ресторанного господарства. Студенти навчаються приймати рішення, розвивають критичне мислення та творчий підхід. Метою виконання практичних робіт є: закріплення теоретичних знань матеріалу, отриманого на лекціях, та застосування його на практиці, що сприяє більш глибокому розумінню технологічних процесів у ресторанному господарстві; формування професійних навичок; розвиток технологічного мислення, контролю якості продукції, підвищення ефективності роботи; підготовка до професійної діяльності, розвиток творчих і організаційних здібностей, управляти ресурсами і персоналом. | |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, ден. та заочн. форм навчання, освітня програма "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: К. В. Куниця, Н. В. Якименко-Терещенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 50 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82393. | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82393 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | методичні вказівки | |
dc.subject | харчування | |
dc.subject | харчові речовини | |
dc.subject | кулінарна продукція | |
dc.subject | технологія перших страв | |
dc.subject | технологія соусів | |
dc.subject | технологія напівфабрикатів | |
dc.subject | кондитерська продукція | |
dc.title | Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 | |
relation.isAuthorOfPublication | bfe01035-e422-47a7-946b-95a150044ffe | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
Вантажиться...
- Назва:
- prohramy_2024_Tekhnolohiia_produktsii_restorannoho_hospodarstva.pdf
- Розмір:
- 593.58 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Вантажиться...
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: