Публікація:
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства"

dc.contributor.authorКуниця, Катерина Вікторівна
dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія Василівна
dc.date.accessioned2024-10-15T10:16:15Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractВиконання практичних робіт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» є важливим етапом навчання, який дозволяє студентам застосувати теоретичні знання на практиці. Практичні заняття спрямовані на формування вмінь і навичок, необхідних для роботи в ресторанному бізнесі, а також на розвиток професійної компетентності у технологічній сфері. Основні етапи виконання практичних робіт: ознайомлення з технологічними процесами, розробка технологічних карт для різних страв, з урахуванням вимог до якості, порційності, калорійності та технологічних нормативів; планування меню; оцінка та контроль якості готової продукції, дотримання стандартів безпеки і санітарії. Практичні роботи дозволяють не тільки закріпити отримані знання, але й підготуватися до реальних умов роботи у сфері ресторанного господарства. Студенти навчаються приймати рішення, розвивають критичне мислення та творчий підхід. Метою виконання практичних робіт є: закріплення теоретичних знань матеріалу, отриманого на лекціях, та застосування його на практиці, що сприяє більш глибокому розумінню технологічних процесів у ресторанному господарстві; формування професійних навичок; розвиток технологічного мислення, контролю якості продукції, підвищення ефективності роботи; підготовка до професійної діяльності, розвиток творчих і організаційних здібностей, управляти ресурсами і персоналом.
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, ден. та заочн. форм навчання, освітня програма "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: К. В. Куниця, Н. В. Якименко-Терещенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 50 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82393.
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82393
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectметодичні вказівки
dc.subjectхарчування
dc.subjectхарчові речовини
dc.subjectкулінарна продукція
dc.subjectтехнологія перших страв
dc.subjectтехнологія соусів
dc.subjectтехнологія напівфабрикатів
dc.subjectкондитерська продукція
dc.titleМетодичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства"
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39
relation.isAuthorOfPublicationbfe01035-e422-47a7-946b-95a150044ffe
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
prohramy_2024_Tekhnolohiia_produktsii_restorannoho_hospodarstva.pdf
Розмір:
593.58 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: